Alice Verheij – De genderdans

download dit ebook

De Genderdans is een kroniek, een boek vol verhalen, gedichten en columns. Maar bovenal is het een boek vol emoties en een inkijkje in het leven van een transgender vrouw. Het is de kroniek van een ‘life changing event’. Persoonlijk en kwetsbaar. Het geeft inzicht in de moeite en de schoonheid van het leven tussen de geslachten in en in het leven van iemand die uiteindelijk misschien nooit helemaal thuis komt.

Download dit gratis ebook in pdf op aliceverheij.com

2 gedachten over “Alice Verheij – De genderdans”

 1. Beste,

  bedankt voor de vermelding en download koppeling naar mijn bundel ‘De Genderdans’ uit 2007. Graag zou ik mijn veel recenter werk uit 2010 ‘Een latte, een cappu en een espresso’ graag hier genoemd zien. Het is mijn eerste uitgegeven roman die ik nu gratis downloadbaar heb gemaakt als protest tegen de afkalving van de budgetten voor de kunsten.
  Het is een thriller roman waarin drie Nederlandse vrouwen het opnemen tegen een bende vrouwenhandelaren die zich schuldig maken aan trafficking van Nepalese vrouwen. Het boek is gebaseerd op bestaande feiten maar wel fictie.

  Met vriendelijke groet,
  Alice Verheij
  schrijfster, filmmaakster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in om te bewijzen dat je geen robot bent: *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>