Over gratis-boek.nl

Beste boekenliefhebber,

Welkom op gratis-boek.nl ! Op deze blog staan 100% gratis boeken. Alle boeken die op deze blog worden aangeboden zijn bovendien volledig legaal te downloaden. Het gaat om boeken die soms door de auteur zelf worden aangeboden, rechtenvrij zijn of waarvan de rechten zijn gekocht door een aanbieder van ebooks.

Ik ben deze blog gestart omdat het me frustreerde dat ik geen echt goede website kon vinden waar ik even een gratis ebook kon downloaden om in de trein te lezen. Ik heb van de nood een deugd gemaakt en ben gaan zoeken. De gratis ebooks die ik vond heb ik op deze blog geplaatst zodat jij/u er nu ook van kunt genieten. Intussen hoef ik weinig meer te zoeken omdat er steeds meer ebooks worden aangemeld door schrijvers die hun boek graag willen aanbieden via gratis-boek.nl

Wil jij ook een gratis ebook aanmelen ? Heb je een tip of opmerking over deze site of wil je op de hoogte blijven ? Wordt dan lid van gratis-boek.nl op facebook, laat hieronder een bericht achter of stuur direct een email.

Veel leesplezier gewenst !
Peter van Wingerden

 

 

Een gedachte over “Over gratis-boek.nl”

 1. Beste Peter, ik wil graag een boek aanmelden
  http://petersburg.chez-alice.fr/
  Titel: 59 Hollandalinea’s
  Auteur: Reinier Jans
  Uitgever: P-trein
  Verschijningsdatum: 14 februari 2011 als e-boek
  Te downloaden als: pdf, epub, lit
  Op website tevens blog over leven in Sint Petersburg sinds 2001 en informatie over de boeken: Landverlater 2007 , Vroeger zal alles beter worden 2008, Van Berkel ZH tot Viritsa 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Vul dit in om te bewijzen dat je geen robot bent: *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>