Over Gratis-Boek.nl

Beste boekenliefhebber,

Wil je gratis legaal ebooks downloaden?

Welkom op Gratis-Boek.nl! Op dit blog staan 100% gratis boeken. Alle boeken die hier worden aangeboden zijn bovendien volledig legaal te downloaden. Het gaat om boeken die soms door de auteur zelf worden aangeboden, rechtenvrij zijn of waarvan de rechten zijn gekocht door een aanbieder van ebooks.

Ik ben dit blog gestart omdat het me frustreerde dat ik geen echt goede website kon vinden waar ik even een gratis ebook kon downloaden om in de trein te lezen. Ik heb van de nood een deugd gemaakt en ben gaan zoeken. De gratis ebooks die ik vond heb ik op dit blog geplaatst zodat je er nu ook van kunt genieten. Intussen hoef ik weinig meer te zoeken omdat er steeds meer ebooks worden aangemeld door schrijvers die hun boek graag willen aanbieden via gratis-boek.nl.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Zoek op schrijver, op titel of op genre door een keuze te maken in het menu. Vervolgens klik je door naar de locatie waar de gratis e-book download aan wordt geboden. Even downloaden en lezen maar. Op je smartphone, tablet of ereader. Het wijst zich vanzelf!

Wil jij ook een gratis ebook aanmelden? Heb je een tip of opmerking over deze site of wil je op de hoogte blijven? Word dan lid van gratis-boek.nl op Facebook, of stuur direct een e-mail. Je kunt ook het contactformulier gebruiken. O ja, vergeet je niet in te schrijven voor de mailinglijst die je op de hoogte houdt van de gratis ebooks die aan deze site worden toegevoegd.

Veel leesplezier gewenst!
Edward Hendriks

 

 

Autumn 2- 728 x 90