125 auteurs – Zorginnovatieboek

Op 4 okt 2012 is het digitale Co-creatie Zorginnovatieboek gelanceerd. In het boek geven 125 auteurs hun visie en ideeën voor vernieuwing van de zorg. Het Co-creatie Zorginnovatieboek is een initiatief van Co Politiek en Remco Hoogendijk. Volgens hen zijn er in de zorg tal van goede initiatieven en innovaties, maar blijft een landelijke uitrol […]

download dit ebook

Op 4 okt 2012 is het digitale Co-creatie Zorginnovatieboek gelanceerd. In het boek geven 125 auteurs hun visie en ideeën voor vernieuwing van de zorg.

Het Co-creatie Zorginnovatieboek is een initiatief van Co Politiek en Remco Hoogendijk. Volgens hen zijn er in de zorg tal van goede initiatieven en innovaties, maar blijft een landelijke uitrol hiervan vaak uit. ‘Alle ingrediënten voor goede zorginnovatie zijn aanwezig,’ constateren zij: ‘concrete behoefte vanuit de zorgconsument, investeringsgeld, oplossingen met harde baten en de know how om deze zorginnovatie professioneel aan te pakken. Maar toch weten we elkaar niet altijd te vinden, ontbreekt het ons aan overzicht en komen we onvoldoende tot actie.’ Het Zorginnovatieboek wil deze impasse doorbreken.

Download dit gratis ebook in pdf op zorginnovatieboek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!