Martin Bosma – De schijn-élite van de valsemunters

In De schijn-élite van de valse munters zet de partij-ideoloog van de Partij voor de Vrijheid, Martin Bosma, zijn gedachten over Nederland uiteen. Hij geeft een inkijkje in zijn eigen politieke carrière en staat stil bij de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh. We volgen in dit boek Bosma aan de zijde van […]

download gratis de schijn-elite van de valsemunters - martin bosma pvv
download dit ebook

In De schijn-élite van de valse munters zet de partij-ideoloog van de Partij voor de Vrijheid, Martin Bosma, zijn gedachten over Nederland uiteen. Hij geeft een inkijkje in zijn eigen politieke carrière en staat stil bij de moorden op Pim Fortuyn en Theo van Gogh. We volgen in dit boek Bosma aan de zijde van de opmerkelijkste politicus van de laatste 15 jaar: Geert Wilders.

Volgens Martin Bosma is de multiculturele samenleving mislukt en heeft de bevolking de toestroom van migranten nooit gewild. Waarom hebben zovele krachten dan alles op alles gezet om de massa-immigratie steeds weer op te voeren? Volgens Bosma ligt de schuld bij de linkse elites die nu net zo blind zijn voor het gevaar van de islam als ze toen waren voor het gevaar van het communisme.

Bosma biedt het boek dat in oktober 2010 verscheen nu gratis aan via het anti-establishment weblog Geenstijl.

Download dit ebook in pdf gratis op geenstijl.nl (download start direct)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!