Stef Smulders – Anekdotisch alfabet van de Italiaanse taal

Humoristische, korte verhaaltjes over belevenissen in Italië, op basis van het Italiaanse alfabet met woorden en begrippen die je tijdens een cursus Italiaans niet gauw tegenkomt. Misverstanden, ontmoetingen, vreemde gebruiken, er komt van alles aan bod. Van Andrea tot Zanzariera. In dit boekje presenteert de auteur zonder enige pretentie wat aardigheden en anekdotes die te […]

download gratis stef smulders anekdotisch alfabet italiaanse taal
download dit ebook

Humoristische, korte verhaaltjes over belevenissen in Italië, op basis van het Italiaanse alfabet met woorden en begrippen die je tijdens een cursus Italiaans niet gauw tegenkomt. Misverstanden, ontmoetingen, vreemde gebruiken, er komt van alles aan bod. Van Andrea tot Zanzariera.

In dit boekje presenteert de auteur zonder enige pretentie wat aardigheden en anekdotes die te maken hebben met de Italiaanse taal. Sinds hij met zijn partner in Italië woont, ontdekt hij soms woorden en zegswijzen die hij tijdens de lessen Italiaans nooit tegen is gekomen, waarschijnlijk omdat ze te onbelangrijk waren. Maar vaak zijn dit soort kleinigheden juist heel aardig om te weten. Aan de hand van het alfabet beschrijft hij in dit boekje een vierentwintigtal weetjes: bij elke letter een kort verhaaltje.

Download dit gratis ebook in epub of pdf op smashwords.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!