Maria Genova – What the hack!

Wat doe je als jouw telefoon of laptop gehackt wordt en alles wordt gewist? André overkomt dit, maar hij gaat niet in een hoekje zitten janken. In plaats daarvan neemt hij het op tegen de cybercriminelen.

gratis downloaden what the hack maria genova
download dit ebook

Maria Genova is een journaliste en schrijfster. Ze groeide op in Plovdiv, Bulgarije, maar kwam voor de liefde naar Nederland. In 1997 studeerde ze af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg. Maria Genova vergaarde bekendheid met haar : ‘Man is stoer, vrouw is hoer’. Daarna schreef ze onder andere de boeken ‘Sexy selfies’, over sexting en internetpesten en ook de bestseller ‘Komt een vrouw bij de H@cker’, over hackers en identiteitsfraude. Anno 2018 is Maria Genova een veelgevraagde spreekster op het gebied van privacy en cybercrime.

Wat doe je als jouw telefoon of laptop gehackt wordt en alles wordt gewist? André overkomt dit, maar hij gaat niet in een hoekje zitten janken. In plaats daarvan neemt hij het op tegen de cybercriminelen. Hij bedenkt een game en het platform Hackshield, waarmee hij andere jongeren wil waarschuwen tegen de gevaren van hacken. Als DarkHacker13 hier achter komt, valt hij André op allerlei manieren aan. Zo komt de hoofdpersoon steeds meer in de problemen en wordt hij aangehouden door de politie. Zelfs Sanne, op wie hij heimelijk verliefd is, vertrouwd hem niet meer. Maar hoe ver durft de onzekere André te gaan in zijn strijd tegen deze kwaadaardige hacker? Was het wel zo’n goed idee om de strijd aan te binden, in de wetenschap dat je alles wat je lief is kunt verliezen?

Om vooral jongeren weerbaarder te maken tegen de gevaren van hacken, heeft ze besloten haar nieuwe boek ‘What the hack!’ in eigen beheer als gratis e-book uit te geven. Je kunt dit voor boek, dat voor kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool is bedoeld, gratis downloaden vanaf Maria’s website. Spannend én leerzaam!

Update september 2019: dit boek is vanaf nu niet meer gratis te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!