Waar ebooks kopen?

Heb je een ereader? Dan wil je er natuurlijk ook ebooks op. Gelukkig kun je ebooks overal kopen. Hieronder geven we je een niet compleet overzicht de mogelijkheden waar je ebooks kunt kopen. De mogelijkheden om ebooks te kopen zijn grofweg te verdelen in de webshops die je via je browser kunt bezoeken en de mogelijkheden […]

Waar ebooks kopen?

Heb je een ereader? Dan wil je er natuurlijk ook ebooks op. Gelukkig kun je ebooks overal kopen. Hieronder geven we je een niet compleet overzicht de mogelijkheden waar je ebooks kunt kopen.

De mogelijkheden om ebooks te kopen zijn grofweg te verdelen in de webshops die je via je browser kunt bezoeken en de mogelijkheden om je ebooks rechtstreeks op je ereader of je tablet te kopen.

Ebooks kopen bij webshops

Hieronder vind je een (incompleet) overzicht van de belangrijkste webshops waar je ebooks kunt kopen.

Ebooks rechtstreeks kopen op je ereader of tablet

Op vrijwel alle moderne ereaders en andere apparaten waarop je ebooks kunt lezen (tablets, smartphones), kun je ebooks rechtstreeks aanschaffen. Op apparaten van Kobo doe je dat bijvoorbeeld in de Shop. En op de iPad kun je eenvoudig ebooks kopen via iBooks of iTunes. Je hoeft je ebook dan niet meer over te zetten van je computer naar je ereader, maar je kunt meteen gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *