Welke ebook reader kopen?

Je wilt ebooks gaan lezen, maar welke ebook reader moet je daarvoor nu kopen? Dat hangt af van onder andere je budget en je verwachtingen. Tablet of ereader? De eerste keuze die je zou moeten maken als je een ebook reader wilt kopen, is of je in de markt bent voor een ereader of een […]

Je wilt ebooks gaan lezen, maar welke ebook reader moet je daarvoor nu kopen? Dat hangt af van onder andere je budget en je verwachtingen.

Tablet of ereader?

De eerste keuze die je zou moeten maken als je een ebook reader wilt kopen, is of je in de markt bent voor een ereader of een tablet. Er zitten voor- en nadelen aan een ereader, maar ook voor- en nadelen aan een tablet. Voor de prijs van de goedkoopste tablet koop je al een mooie ereader, maar daar kun je dan ook alleen mee lezen. Met een tablet (wat in feite een computer in de vorm van een aanraakscherm is) kun je veel meer dingen doen dan lezen alleen.

Budget voor je ebook reader

Wat wil je aan je ebook reader uitgeven? Het is altijd verstandig om een budget in je hoofd te hebben, om te voorkomen dat je meer uitgeeft dan je wilt. Gelukkig zijn er veel goedkope ereaders die je al voor enkele tientjes kunt kopen. Verlang je meer van je ereader (zoals een groter scherm, schermverlichting, een groter geheugen en meer mogelijkheden) dan kun je ook tot wel 200 euro aan een ereader besteden.

Ereader kopen

Wil je een ereader kopen? Dan moet je behalve met je budget rekening houden met een aantal zaken. Zoals de grootte van het scherm en de mogelijkheid voor bijvoorbeeld extern geheugen. Lees de tips op de pagina ereader kopen.

Bekijk de recensies

Als je echt niet weet welke ebook reader je zou moeten kopen, dan kun je ook op de recensies van anderen afgaan. Je bent niet de eerste die zo’n apparaat koopt en je kunt veel hebben aan de tips van andere leesfanaten die al vele uren met hun ebook reader hebben doorgebracht. Recensies van ereaders vind je overal op internet. Wij hebben op deze site ook een aantal ereader recensies voor je verzameld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *