Press "Enter" to skip to content

Over Gratis-Boek.nl

Beste boekenliefhebber,

Wil je gratis legaal ebooks downloaden?

Welkom op Gratis-Boek.nl! Op dit blog staan 100% gratis boeken. Alle boeken die hier worden aangeboden zijn bovendien volledig legaal te downloaden.

Het zijn dus geen boeken die ‘gekraakt’ of ‘gehackt’ zijn, uit illegale bronnen afkomstig zijn of via nieuwsgroepen zijn gedownload.

Neem het gaat om boeken die soms door de auteur zelf worden aangeboden, rechtenvrij zijn of waarvan de rechten zijn gekocht door een aanbieder van ebooks.

Ik ben dit blog gestart omdat het me frustreerde dat ik geen echt goede website kon vinden waar ik even een gratis (en legaal!)  ebook kon downloaden om in de trein te lezen. Ik heb van de nood een deugd gemaakt en ben gaan zoeken.

De gratis ebooks die ik vond heb ik op dit blog geplaatst zodat je er nu ook van kunt genieten. Intussen hoef ik weinig meer te zoeken omdat er steeds meer ebooks worden aangemeld door schrijvers die hun boek graag willen aanbieden via gratis-boek.nl.

Klik op 'download' om de gratis ebooks te downloaden
Klik op ‘download’ om de gratis ebooks te downloaden

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Zoek op schrijver, op titel of op genre door een keuze te maken in het menu. Vervolgens klik je door naar de locatie waar de gratis e-book download aan wordt geboden. Dat doe je door onder de boekbeschrijving te klikken op het woord download in de volgende regel:

Download dit gratis ebook in epub of pdf

Nu ga je naar de pagina waar je het boek kunt downloaden. In sommige gevallen start de download direct. De ebooks kun je dan meestal direct lezen vanaf je computer, je laptop, je smartphone of tablet.

Wil jij ook een gratis ebook aanmelden? Heb je een tip of opmerking over deze site of wil je op de hoogte blijven? Word dan lid van gratis-boek.nl op Facebook, of stuur direct een e-mail. Je kunt ook het contactformulier gebruiken.

O ja, vergeet je niet in te schrijven voor de mailinglijst die je op de hoogte houdt van de gratis ebooks die aan deze site worden toegevoegd.

Veel leesplezier gewenst!
Edward Hendriks

(Ik ben zelf trouwens ook schrijver!)