Ebook aanmelden

Onder aan deze pagina kun je direct een gratis ebook aanmelden voor plaatsing op gratis-boek.nl. Je eigen ebook aanbieden Heb je een  boek of ebook geschreven? Worden je boeken nog weinig verkocht? Verkopen alleen je nieuwe boeken goed? Ben je debutant en ben je op zoek naar een fanbase? Wil je meer bezoekers op je […]

Ebook aanmelden

Onder aan deze pagina kun je direct een gratis ebook aanmelden voor plaatsing op gratis-boek.nl.

Je eigen ebook aanbieden

 • Heb je een  boek of ebook geschreven?
 • Worden je boeken nog weinig verkocht?
 • Verkopen alleen je nieuwe boeken goed?
 • Ben je debutant en ben je op zoek naar een fanbase?
 • Wil je meer bezoekers op je website?
 • Heb je een boek geschreven en ben je op zoek naar lezers?

Dan is het publiceren van een gratis ebook wellicht ook aantrekkelijk voor jou. We helpen graag beginnende schrijvers en nog onbekende schrijvers hun lezerspubliek uit te breiden. Een gratis ebook aanbieden kan een flinke boost hiervoor betekenen!

De voordelen van het publiceren van een gratis ebook:

 1. Lezers kunnen kennis met je schrijfstijl maken.
  Vinden ze je gratis ebook leuk en geef je een nieuw boek uit dan zijn ze eerder geneigd dat te kopen.
 2. Je kunt achterhalen wie je ebook lezen.
  Vraag om een e-mail adres en geef de lezers dan pas de mogelijkheid om te downloaden. Je bouwt zo in snel tempo een bestand op met potentiële kopers;
 3.  Meer ruchtbaarheid door social media.
  Gebruik bijv. ‘pay with a tweet’ of ‘post’ op facebook. Je bekendheid kan dan in korte tijd tot grote hoogte groeien;
 4. Zoekmachines vinden jouw site beter
  Door ‘link building’ op relevante, inhoudelijk aansluitende websites zoals gratis-boek.nl waardeert Google je website hoger in de zoekresultaten
 5. Je krijgt meer bezoekers op je website.
  Gratis-boek.nl linkt altijd naar jouw website door. Er staat dus niets op gratis-boek.nl zelf en je profiteert altijd van het verkeer naar jouw eigen website.
 6. Je bouwt je eigen merk op.
  Voor een schrijver is het belangrijk om jezelf als ‘merk’ te zien. Een gratis ebook kan je de ‘exposure’ geven die je nodig hebt om door te kunnen breken als schrijver.

Een succesvol voorbeeld is Alice Verheij die haar ebook ‘Eén Latte, een cappu en een espresso’ na meer dan 10.000 gratis downloads nu betaald aanbiedt.

Tips bij het maken van een ebook:

 1. Plaats je ebook op je eigen website.
  Vertel op je website ook iets authentieks over jezelf. Lezers vinden dat leuk. Een gratis ebook op je eigen website aanbieden heeft daarnaast als voordeel dat je meteen je andere (betaalde) boeken onder de aandacht kunt brengen.
 2. Hou rekening met verschillende ereaders.
  Veelgebruikte formaten zijn PDF en epub.
 3. Maak een mooie cover.
  Boeken zonder cover zien er minder aantrekkelijk uit.

Wil je meer weten over het uitgeven van je ebook? De volgende boektitels kunnen je daar mogelijk bij helpen:

Een gratis ebook van iemand anders aanmelden

Je kunt ook een gratis te downloaden ebook van iemand anders aanmelden. Heb je ergens een gratis ebook gevonden en staat dit nog niet op de website, laat het ons dan weten.

Let er wel op dat het ebook via een legale website (bijvoorbeeld de website van de auteur zelf of van de uitgeverij) wordt aangeboden. We nemen op Gratis-Boek.nl geen links op naar illegaal aangeboden ebooks.

Een ebook aanmelden bij gratis-boek.nl:

Wil je een boek aanmelden? Reageer dan hieronder of stuur een e-mail met daarin:

 • Een korte bio
 • Een omschrijving van je boek + het genre
 • De link waarvandaan het boek te downloaden is (of eventueel het e-book zelf, als je geen website hebt)
 • En de afbeelding van het omslag

Heb je nog vragen? Lees de FAQ of neem contact op met Gratis-Boek.nl.

16 comments on “Ebook aanmelden

 1. Onverzegeld verhaal van de oorsprong van het leven, orde, patronen, structuur, organisatie, en “HET ABSOLUTE REFERENTIEKADER” – “HET REFERENTIEKADER VAN DE SCHEPPING” – de uiteindelijke oorsprong van de ruimte, tijd en materie, en alle entiteiten in het bestaan in dat wat het HEELAL wordt genoemd.
  Hier is de inhoud van het “BOEK” dat aan u werd aangekondigd door Daniël (Daniël 12, bijbel).

  Download dit gratis ebook in diverse formaten op http://www.bookof-formation.info
  De Nederlandse vertaling is in wording.

 2. Beste redactie,

  Zojuist is er een nieuw, gratis e-book van mijn verschenen. Het is een detectiveverhaal (6600 woorden). Iedereen kan dit verhaal krijgen door zich aan te melden voor de nieuwsbrief van mijn uitgever, via: http://www.e-pulp.nl/doorn-S2-KV1-debrieven.htm.

  Flaptekst: Robbie Corbijn vertelt over een moordzaak waarin hij betrokken was toen hij nog bij de politie werkte. Een fruitboer werd op zijn boerderij overvallen, beroofd en vermoord. De weduwe vond een maand later dreigbrieven, gericht aan haar man, geschreven door een halfbroer die vijfentwintig jaar geleden bij de familie in ongenade viel. Ondanks haar ontdekking was de moord allerminst opgelost. De halfbroer bleek het beste alibi te hebben.

  Jaarlijks blijven vele politieonderzoeken onopgelost. Recherchebureau Corbijn – Research & Discover is specialist in onopgeloste mysteries. Zaken waarvoor de politie geen tijd meer heeft en die op de plank blijven liggen. Robbie Corbijn en assistente Lowina de Jong ontrafelen elk raadsel.

 3. Beste redactie,

  Ik ben bezig geweest met een e-book bestemd voor de horeca. Het is een e-book dat gaat over de basis vereisten die een onderneming moet hebben om succesvol te kunnen worden in de horeca. Ik wil graag horeca ondernemers hierdoor helpen om een stabiele ondergrond te bouwen onder hun business.

  Iedereen kan mijn e-book downloaden, maar een e-mailadres is wel vereist. De link naar mijn e-book is https://1240.nl/horeca-e-book/

  Flaptekst: Kampioen Horeca van auteur Gust de Backer is een gratis e-book die de basisprincipes uitlegt van een succesvolle horeca onderneming. Je kunt de tips in dit boek direct toepassen in je nieuwe of bestaande horeca onderneming.

  In dit e-book komen onder andere aspecten naar voren zoals:
  – Meer rendement uit personeel halen
  – Meer winst halen
  – Meer omzet behalen
  – Beter met klanten leren omgaan

  Je kunt dit e-book downloaden op https://1240.nl (e-mailadres vereist).

 4. Hallo,

  Ik heb een novelle kort verhaal geschreven met als titel Mijn Tweelingziel. Deze wil ik graag als ebook aanbieden. Gratis en wel voor iedereen om te lezen. Er is weinig over dit fenomeen bekend. Ik denk dat mensen zitten te wachten over meer verhalen hierover. Hoe kom ik in aanmerking om mijn ebook bij jullie te plaatsen?
  Groet,
  Sharita Hart

  1. Hallo Sharita,

   Je kunt je informatie melden via gratisboek.nl [at] gmail [punt] com. Graag een afbeelding van het omslag, een korte omschrijving van de inhoud en een link waar je het boek ter download aanbiedt.

   Vriendelijke groet,
   Edward Hendriks

   Gratis-Boek.nl

 5. Gratis te downloaden: Misantropisch gewas, een Fb-dagboek van een bewogen jaar waarin een kunstenaar, door een muze geïnspireerd, na 15 jaar zijn oude beroep weer oppakt. Lees hier zijn observaties, maatschappelijk en filosofisch. Verkrijgbaar in e-pub en/of .doc formaat door het sturen van een mailtje naar lama1948@home.nl

 6. Op https://inikim.home.xs4all.nl/ is de epub ‘Overschrijdingen’ van Ini Kim te downloaden.

  Het is een novelle op het raakvlak van allegorie en fictie.

  Hoofdfiguur Bruno Melchior is bepaald niet gelukkig. Zijn werkzaamheden frustreren hem. Hij is verantwoordelijk voor het optekenen van overschrijdingen: doorbraken van kwaadaardige inwerkingen vanuit de grond.

 7. Hallo,

  Ik (Carl, 40, België) heb als gepassioneerd hobby-belegger een e-book geschreven dat de lezer in begrijpelijke taal inzichten geeft in financieel bewustzijn. En leg stap voor stap uit hoe spaargeld aan het werk gezet kan worden; wie graag meer wil weten over rustig en verstandig beleggen, vindt er mijn nuchtere inzichten na jaren van ervaring opdoen. Uiteraard gratis.
  Het boek staat nu een week online. Er kwamen al meer dan 1000 bezoekers langs en de feedback is zeer positief. Misschien wil u het op deze website vermelden?
  http://www.derustigebelegger.be

  Groet,
  Carl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *