Goedkope ereader

Op zoek naar een goedkope ereader? Hier vind je de beste aanbiedingen van ereaders onder de € 100 die op dit moment op de markt zijn. Goedkope ereader: een slimme keuze Een goedkoper ereader is een slimme keuze. Je kunt zo profiteren van alle voordelen van een ereader, terwijl je er niet te veel voor […]

Op zoek naar een goedkope ereader? Hier vind je de beste aanbiedingen van ereaders onder de € 100 die op dit moment op de markt zijn.

Goedkope ereader: een slimme keuze

Een goedkoper ereader is een slimme keuze. Je kunt zo profiteren van alle voordelen van een ereader, terwijl je er niet te veel voor betaalt. Kies je voor een dure ereader, dan is het verschil met een tablet mogelijk te klein. Met een ereader kun je tenslotte minder dan je met een tablet kunt. Er zijn ook al tablets vanaf zo’n 100 euro, waarmee je veel meer kunt dan alleen boeken lezen.

Met een goedkope ereader kun je het tegenover jezelf verantwoorden dat je speciaal om boeken te lezen een nieuw apparaat aanschaft. De kans dat je al een tablet hebt is namelijk aanzienlijk. Ook onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de Nederlandse huishoudens in 2016 over een tablet beschikte. In een behoorlijk aantal huishoudens zijn er zelfs al twee of meer te vinden.

Met je goedkope ereader schuif je gezellig aan op de bank. Terwijl huisgenoten misschien een spelletje doen op hun tablet of er een film op kijken. Jij kunt je dan helemaal richten op het lezen. Je doet er natuurlijk wel goed aan om je vooraf af te vragen welke functies je minimaal op je ereader wilt hebben. Een lage prijs is mooi, maar mogelijk wil je wel een groot scherm of de mogelijkheid om te lezen in het donker. Dan heb je wel een ereader met een verlichtingsfunctie nodig en dat is iets wat de goedkoopste ereaders niet allemaal bieden.

Of kies voor een populaire ereader

Ben je niet op zoek naar een goedkope ereader, maar naar de bestverkochte ereaders? Bekijk dan de lijst met de populairste ereaders. Daar zie je dat er ook ereaders van meer dan 200 euro te koop zijn.

EreadersEreaders