Ereader kopen

Wil je een ereader kopen? Op deze pagina geven we je een aantal tips waar je rekening mee kunt houden. Ook vind je hier op ereads.nl een aantal besprekingen van populaire ereaders en tref je hier ereader aanbiedingen aan. Heb je zelf tips en trucs voor het aanschaffen van een ereader? Geef ze dan aan […]

Wil je een ereader kopen? Op deze pagina geven we je een aantal tips waar je rekening mee kunt houden. Ook vind je hier op ereads.nl een aantal besprekingen van populaire ereaders en tref je hier ereader aanbiedingen aan.

Heb je zelf tips en trucs voor het aanschaffen van een ereader? Geef ze dan aan ons door, zodat we er ook anderen mee kunnen helpen.

Tips voor als je een ereader wilt kopen

 

1. Lees de recensies

Wil je een ereader kopen? Lees dan eerst een aantal ereader recensies, zodat je zeker weet dat je niet de miskoop van de eeuw doet.

2. Bedenk waar je de ereader voor wilt gebruiken

Wil je een ereaders om vooral ebooks op te lezen? Dan zit je goed. Wil je eigenlijk een apparaat waarmee je ook kunt internetten, mee kunt e-mailen en games mee kunt spelen? Dan ben je misschien beter af met een tablet.

3. Epubs of pdf’s?

Ga je jouw ereader gebruiken om er vooral bestanden in epub-formaat op te lezen? Of wil je jouw ereader gebruiken om er vooral veel pdf’s op te lezen? In het laatste geval ben je beter af met een tablet. Op een tablet kun je pdf’s veel sneller bekijken en veel gemakkelijker in- en uitzoomen. Ook past een pdf zich veel gemakkelijker aan aan het formaat van een tablet dan aan het scherm van een ereader.

4. De grootte van het scherm

Wil je een ereader met een klein scherm die je makkelijk in je binnenzak kunt steken? Of heb je liever een ereader met een zo groot mogelijk scherm?

5. Ingebouwde verlichting

Het mooie van een ereader is dat je ‘m ook in het volle zonlicht kunt lezen. In tegenstelling tot een tablet. Maar soms wilt je natuurlijk ook ’s avonds bij minder licht kunnen lezen. Bijvoorbeeld in bed. Dan is het handig als je ereader ingebouwde verlichting heeft. Hiermee kun je rekening houden als je een ereader gaat kopen.

6. De kosten van de ereader

Er zijn ereaders vanaf een paar tientjes, maar ook ereaders die bijna 200 euro kosten. Hoeveel geld heb je voor jouw ereader over? Ben je op zoek naar goedkope ereaders, kijk dan naar de ereader aanbiedingen op deze pagina.

EreadersEreaders