Arjen Miedema – Herman op de Kop

Wat heb je nu voor moois aangetrokken? Dat heb ik nog niet eerder gezien. Nee, heb ik vorige week gekocht, want ik wilde iets hebben dat tussen een mantelpakje en een trainingspak inzit. Niet te stijf, niet te casual, maar wel met een vleugje stijl. Zo, daar ben je dan goed in geslaagd, zeg. Het […]

arjen miedema - herman op de kop
download dit ebook

Wat heb je nu voor moois aangetrokken? Dat heb ik nog niet eerder gezien.
Nee, heb ik vorige week gekocht, want ik wilde iets hebben dat tussen een mantelpakje en een trainingspak inzit. Niet te stijf, niet te casual, maar wel met een vleugje stijl.
Zo, daar ben je dan goed in geslaagd, zeg. Het staat je prachtig en als je je haar daar ook nog bij zou opsteken is het helemaal af.
Meen je dat? Houd jij van opgestoken haar?
Ik denk dat jij er het ideale hoofd en haar voor hebt.

Herman op de Kop is een roman over een periode uit het leven van een vrijgezel. Een periode waarin zijn leven volledig op z’n kop komt te staan. Schrijver Arjen Miedema putte ter inspiratie uit zijn eigen ervaringen en uit zijn fantasie. Het resultaat is een roman met humor én een serieuze noot. Je kunt dit gratis ebook in een versie mét en zonder plaatjes downloaden. Er is ook een variant in epub.

Download dit gratis ebook in pdf en epub op opdekop.armisoft.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!