Bert Holtes & Wop Sietsma – BACK-UP – Zo wijd de wereld strekt

Waarom nu al verklappen dat deze literaire thriller vol zit met actie, humor, misdaad, wereldwijde intrige, romantiek én niet te vergeten de nodige spanning met verrassende wendingen.

download dit ebook

Zoek je een boek voor een ontspannen vakantie, weg te geven als cadeau of voor thuis om lekker op de bank te verdwalen in een spannend verhaal?

Wel, met dit eerste boek van de tweedelige serie BACK-UP kom je dan met 500 bladzijden royaal aan je trekken.

Om je interesse te prikkelen, vind je hier gewoonlijk een samenvatting van het boek.

Maar waarom nu al verklappen dat deze literaire thriller vol zit met actie, humor, misdaad, wereldwijde intrige, romantiek én niet te vergeten de nodige spanning met verrassende wendingen.

Zou het je veel wijzer maken als je hier zou lezen dat er een eeuwenoud mysterie op het punt staat ontdekt te worden?

Sci-fi? Nee, ja, misschien. Wie weet!

Een ding verklappen we wel….. het verhaal begint en eindigt bij het Vredespaleis.

Én………..

Ach, lees het boek en laat je verrassen.

Dit ebook kun je gratis downloaden omdat de schrijvers hiermee hun boek willen promoten. Via de website is ook de betaalde papieren versie van het boek aan te schaffen. Het is uitgegeven via Brave New Books.

Download dit gratis ebook in epub op everywhereconnected.com

1 comment on “Bert Holtes & Wop Sietsma – BACK-UP – Zo wijd de wereld strekt

  1. Dit boek is het begin van een thrillerserie, waarbij de schrijvers een aantal nieuwe taken aan het Internationaal Strafhof in Den Haag hebben toegevoegd, zodat niet alleen oorlogsmisdaden worden vervolgd. In feite is een mogelijkheid om grote ondernemingen te vervolgen. In feite een voorschot op een toekomstig gewenst rechtsysteem. Een thriller om je vingers bij af te likken. Snelheid, spanning en onverwachte plotwendingen.
    Een van de leuke dingen van dit boek is dat je de beginnend strafrechtadvocaat in opleiding hiermee kunt verrassen met een stuk recht dat nog niet gecodificeerd is. Kortom: voor hen moet dit boek een uitdaging zijn om dat stukje van het recht te verbeteren. En daar zullen ze best een kluif aan hebben om dat voor elkaar te krijgen. Heren juristen, u bent bij deze door mij uitgedaagd om de schrijvers te overtreffen.

    Ik heb zo’n plezier aan dit debuut gehad, dat ik het al meerdere keren gelezen heb, omdat ik steeds meer nieuwe gezichtpunten ontdek aan het recht en de mogelijkheden om de vervolgdelen gestalte te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!