Blake Pierce – Eens weg

In de landelijke buitenwijken van Virginia worden verschillende vrouwen dood gevonden. Al snel blijkt: dit is het werk van een seriemoordenaar en hij weet niet van stoppen. Er is er maar één die hem kan stoppen en dat is FBI-agent Riley Paige. Zelf is ze op betaald verlof, herstellende van haar treffen met een eerdere […]

download gratis - eens weg - blake pierce
download dit ebook

In de landelijke buitenwijken van Virginia worden verschillende vrouwen dood gevonden. Al snel blijkt: dit is het werk van een seriemoordenaar en hij weet niet van stoppen.

Er is er maar één die hem kan stoppen en dat is FBI-agent Riley Paige. Zelf is ze op betaald verlof, herstellende van haar treffen met een eerdere seriemoordenaar. De FBI twijfelt eraan om haar weer op een zaak te zetten. Maar Riley bijt zich vast in de zaak, terwijl ze ook haar eigen demomen moet verstaan. In een race tegen de klok moet ze de moordenaar zien te verslaan. Het wordt een panische strijd tussen jager en prooi. Na een reeks onverwachte wendingen komt het verhaal tot een schokkende climax.

Deze duistere psychologische thriller met nagelbijtende spanning is het begin van een nieuwe serie met de vastberaden vrouwelijke speurder Riley Paige in de hoofdrol.

Download dit gratis ebook in epub op iBooks.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!