Pieter Lakeman – Binnen zonder kloppen

download-gratis-binnen-zonder-kloppen-pieter-lakeman
download-gratis-binnen-zonder-kloppen-pieter-lakeman
download dit ebook

Is Nederland vol? Zijn de immigratie en het vraagstuk van asielzoekers beheersbaar? Is immigratie een bedreiging of een zegen voor Nederland? Integreren de nieuwkomers in Nederland en hoe is het opnameproces te bevorderen? Is Nederland een multiculturele samenleving geworden of zou dat moeten gebeuren?

Over deze en soortgelijke vragen wordt in Nederland sinds 1999, het jaar dat dit migratie-kritische boek van Pieter Lakeman uitkwam, nog altijd volop gedebatteerd. De antwoorden lopen sterker uiteen dan voorheen het geval was: de periode van een zekere maatschappelijke en politieke consensus over migratie- en minderhedenbeleid, zoals die aan het begin van de jaren 80 bestond, lijkt voorgoed voorbij.

Wie wordt beter van immigranten en wie niet? Kan Nederland niet zonder immigranten? Maakt vergrijzing immigratie tot een noodzaak? Of is immigratiehulp een dure variant van ontwikkelingshulp? Welke internationale immigratieverplichtingen heeft Nederland en in hoeverre zijn politici te vertrouwen wanneer zij over immigratie spreken?

Dit boek van Pieter Lakeman, Binnen zonder kloppen, was het eerste boek waarin alles op een rij werd gezet en de economische gevolgen voor Nederland openlijk werden beschreven, zonder politiek correct te willen zijn.

Pieter Lakeman (1942) is een Nederlands onderzoeker en adviseur.

Download dit ebook in pdf op orakelnederlandblog.wordpress.com

1 comment on “Pieter Lakeman – Binnen zonder kloppen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!