Colleen Cross – Nooduitgang

‘Nooduitgang’ is een juridische thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad. Het werk van Colleen Cross doet denken aan de boeken van Michael Connelly en John Grisham. Kate Carter wordt als fraudeonderzoeker ingehuurd om een verdwenen financieel directeur op te sporen. Als ze ontdekt dat er kort na elkaar belangrijke medewerkers van het bedrijf […]

gratis ebook thriller colleen cross nooduitgang
download dit ebook

‘Nooduitgang’ is een juridische thriller die zich afspeelt in de wereld van de georganiseerde misdaad. Het werk van Colleen Cross doet denken aan de boeken van Michael Connelly en John Grisham.

Kate Carter wordt als fraudeonderzoeker ingehuurd om een verdwenen financieel directeur op te sporen. Als ze ontdekt dat er kort na elkaar belangrijke medewerkers van het bedrijf vermoord worden en een aanslag op Kate wordt gepleegd, heeft ze hard hulp nodig. Kan ze haar vrienden wel vertrouwen? De fraudeonderzoekster raakt betrokken bij een misdaadsyndicaat dat nergens voor terugdeinst. Een spannend verhaal waar ook veel humor in zit. Er wordt wel veel gesproken over financiële transacties, als je hier niet in thuis bent kan het allemaal nogal ingewikkeld voorkomen.

Colleen Cross is de schrijfster van de juridische thrillers met de fraudeonderzoekster Katerina Carter in de hoofdrol.

Download dit gratis ebook in epub op iTunes.nl

1 comment on “Colleen Cross – Nooduitgang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!