Diverse thrillerauteurs – Verhalenbundel Nathalie Revard

Hebban vroeg 10 leden van het Genootschap Nederlandstalige Misdaadauteurs of ze een kort verhaal wilden schrijven voor de tiendaagse, maar met één restrictie: het hoofdpersonage en (een deel van) haar achtergrond was een vaststaand gegeven.

gratis thriller verhalenbundel Hebban
download dit ebook

Op 22 februari startte voor de vijfde keer de Nederlandse Thriller Tiendaagse. Het thema was: Wordt vervolgd – De aantrekkingskracht van seriepersonages. Hebban vroeg 10 leden van het Genootschap Nederlandstalige Misdaadauteurs of ze een kort verhaal wilden schrijven voor de tiendaagse, maar met één restrictie: het hoofdpersonage en (een deel van) haar achtergrond was een vaststaand gegeven.

René Appel, Melissa Skaye, Peter de Zwaan, Martyn van Beek, Isa Maron, Marelle Boersma, Mariska Overman, Ad van de Lisdonk, Marion van de Coolwijk en Edward Hendriks namen de uitdaging aan en schreven een kort – opzichzelfstaand te lezen – spannend verhaal met de 39-jarige Nathalie Revard in de hoofdrol.

Deze verhalen, aangevuld met een bonusverhaal van een Hebban-lezer, zijn nu gebundeld in een een gratis ebook voor alle Hebban-leden.

Download dit gratis ebook in epub op hebban.nl (je moet aangemeld zijn als lid van Hebban)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!