Edward Hendriks – De heks van de Bergweg

De heks van de Bergweg gratis ebook downloaden
De heks van de Bergweg gratis ebook downloaden
download dit ebook

Thrillerschrijver Edward Hendriks heeft zojuist zijn eerste jeugdthriller gelanceerd. Het is een verhaal over de vloek van een heks die lang geleden aan de Bergweg in het dorp zou hebben gewoond.

Hoofdpersonages in het boek zijn de vrienden Kasper, Ellie, Dennis en Rik, allen rond de 12 jaar oud. Ze beleven hun laatste zomer samen. Want na de vakantie gaan ze allemaal naar een andere school. Ze hebben zin om nog één avontuur samen te beleven. Maar of het nu zo slim was om op dat oude kerkhof een watergevecht te gaan houden?

De heks van de Bergweg is een spannend en meeslepend verhaal dat gaat over vriendschap, afscheid nemen, pesten, verliefdheid en jezelf ontdekken. Kortom, over al die dingen die horen bij het proces van volwassen worden.

Van schrijver Edward Hendriks mogen wij een aantal e-books van De heks van de Bergweg ter waarde van € 4,99 gratis weggegeven.

Je kunt hiervoor in de zomer van 2023 de exclusieve kortingscode van Gratis-Boek.nl gebruiken. Maar let op: het aantal beschikbare codes is beperkt en op is op!

Kortingscode: KV83L

Download dit gratis ebook in epub of pdf op smashwords.com (couponcode invullen, je hebt een account nodig)

Zijn de coupons op? Dan kun je deze thriller alsnog heel voordelig verkrijgen via bijvoorbeeld bol.com.

2 comments on “Edward Hendriks – De heks van de Bergweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!