Fiona Grace – Een villa op Sicilië: olijfolie en moord

villa op sicilie gratis ebook
villa op sicilie gratis ebook
download dit ebook

Ontmoet Audrey Smart, een briljante 34-jarige dierenarts die uitgeput is van haar veeleisende klanten. Ze voelt dat het tijd is voor een nieuwe richting in haar leven. Wanneer haar 15-jarige reünie van de middelbare school een teleurstelling blijkt te zijn, beseft Audrey dat ze iets moet veranderen.

Op een dag stuit ze op een intrigerende advertentie voor een huis op Sicilië, dat slechts voor 1 dollar te koop staat. Het enige probleem is dat het huis flink moet worden opgeknapt, iets waar ze niet veel van afweet. Toch wordt Audrey aangetrokken tot het idee en vraagt zich af of ze de sprong moet wagen.

Kan Audrey een nieuw leven en een nieuwe carrière opbouwen in dit schilderachtige Siciliaanse dorp? Kan ze haar droomhuis creëren en misschien zelfs de liefde vinden?

Maar al snel blijkt dat er een onverwachte dood plaatsvindt in het dorp, en Audrey staat voor een mysterie dat ze alleen kan oplossen. Zal deze gebeurtenis haar plannen verstoren?

De roman Een villa op Sicilië: olijfolie en moord is een hartverwarmende en humoristische cozy mystery die je meeneemt op een reis vol intriges, renovaties, dieren, heerlijk eten, smakelijke wijn – en natuurlijk, liefde. Je blijft gegarandeerd aan de pagina’s gekluisterd tot de laatste zin. Gratis te downloaden!

Download dit gratis ebook in epub op Apple Books (alleen voor gebruikers van Apple OS)

1 comment on “Fiona Grace – Een villa op Sicilië: olijfolie en moord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!