Hans Rottier – Niet naar Santiago en weer terug

‘Niet naar Santiago en weer terug, La grande randonnée’ is een ongewoon reisverslag over een voetreis van Nederland naar de Pyreneeën en weer terug naar Nederland. Een wandeling die uiteindelijk bleek te gaan over de pelgrimage naar Santiago de Compostela, over God, geld, oorlog en Europa. Over de grondwet en over eenwording. Over normen en […]

Hans Rottier - Niet naar Santiago en weer terug gratis ebook
download dit ebook

‘Niet naar Santiago en weer terug, La grande randonnée’ is een ongewoon reisverslag over een voetreis van Nederland naar de Pyreneeën en weer terug naar Nederland. Een wandeling die uiteindelijk bleek te gaan over de pelgrimage naar Santiago de Compostela, over God, geld, oorlog en Europa. Over de grondwet en over eenwording. Over normen en waarden en over vrijheid.

Download dit gratis ebook in epub op nietnaarsantiago.nl

1 comment on “Hans Rottier – Niet naar Santiago en weer terug

 1. Het is misschien niet aan de schrijver om te verwijzen naar recensies maar dat is iig beter dan er zelf een schrijven. Reacties op het boek kunt u hier lezen.

  In de Jacobsstaf (pdf) staat een uitgebreide recensie:

  Toch is het de moeite van het lezen waard. Niet zozeer door het verhaal van de pelgrimstocht, alswel door de betekenis van die tocht – in het algemeen, als fenomeen dus – voor de geschiedenis van Europa.

  […]

  Niet naar Santiago en weer terug is door zijn mengeling van reisverhaal en uitvoerige geschiedenislessen een wat vreemde eend in de pelgrimsbijt. Een curieus, soms zelfs verontrustend boek. Maar vriend en vijand zullen het Hans Rottier moeten nageven: hij heeft in ieder geval iets te vertellen. Was dat met alle pelgrimsverslagen maar zo.

  Op bol.com staat een lezersrecensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!