Diverse auteurs – Jake Browns anomalieën en andere winnende verhalen

gratis ebook hebban thrillerverhalen
gratis ebook hebban thrillerverhalen
download dit ebook

Met trots kondigde Hebban tijdens de Avond van het Spannende Boek in de bibliotheek van Utrecht de top 5 van de Goeken Prijs 2023 aan.

De 5 beste verhalen voor deze verhalenwedstrijd zijn samengebracht in een boeiend e-book met de titel ‘Jake Browns anomalieën en andere winnende verhalen’, en dit e-book is volledig gratis te downloaden.

De Goeken Prijs 2023 is volgens Hebban een prestigieuze schrijfwedstrijd, die zich richt op spannende verhalen met een maximale lengte van 7.500 woorden. Deze prijs is de opvolger van de Zilveren Strop, die eerder werd uitgereikt in 2021 en 2022. Het is ook een eerbetoon aan de in 2011 overleden thrillerauteur Paul Goeken, die vooral bekend was om zijn bestsellers onder het pseudoniem Suzanne Vermeer.

De eerste vakjury werd gevormd door Steven Maat (uitgever van Paul Goeken en Suzanne Vermeer), Marjolein van der Gaag (auteur en winnaar van de Zilveren Strop 2022) en vrienden van de overleden auteur: Kim Moelands (thrillerauteur), Eric Herni (boekverkoper) en Sander Verheijen (hoofdredacteur van Hebban.nl). De organisatie van de schrijfwedstrijd lag in handen van schrijfwedstrijdencoördinator Martijn Lindeboom.

Nu kunnen leden van Hebban gratis de epub downloaden waarin de top 5 verhalen van de Goeken Prijs 2023 staan, inclusief het winnende verhaal en de 4 runners-up. Ben je een liefhebber van het spannende genre of wil je er juist kennis mee maken? Dit is je kans!

Download dit gratis ebook in epub op hebban.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!