Isabel Sharpe – Daten in stijl

De grootgrossierder in vrouwenboeken Harlequin brengt als voorproefje regelmatig gratis ebooks op de markt. Ook dit ebook van 265 bladzijden kun je helemaal gratis downloaden vanaf de website van Harlequin. Het verhaal is in de stijl van Vijftig tinten grijs van E.L. James. Een tikje ondeugend (oké, heel ondeugend), precies zoals veel vrouwen het graag lezen. Ja, […]

gratis downloaden isabel sharpe - daten in stijl epub
download dit ebook

De grootgrossierder in vrouwenboeken Harlequin brengt als voorproefje regelmatig gratis ebooks op de markt. Ook dit ebook van 265 bladzijden kun je helemaal gratis downloaden vanaf de website van Harlequin. Het verhaal is in de stijl van Vijftig tinten grijs van E.L. James. Een tikje ondeugend (oké, heel ondeugend), precies zoals veel vrouwen het graag lezen. Ja, ook jij, geef het maar toe!

De flaptekst van dit losstaande verhaal uit de White Silk-serie luidt als volgt:

New York: de stad die nooit slaapt…

Kay is saai en voorspelbaar – vindt haar ex. Om zijn ongelijk te bewijzen boekt ze een spannend weekje in het Hush Hotel in de Big Apple met een blind date. De man in kwestie komt helaas niet opdagen en dan besluit May zelf in New York te blijven en er het beste van te maken. Dat zoiets spannend kan uitpakken, ontdekt ze als ze de beroemde schrijver Beck Desmond tegen het lijf loopt en haar week op de spannendste week in haar leven uitdraait.

Niet alleen The Big City komt aan slapen niet toe! Reken op een boek waarvan je geheid rode oortjes zult krijgen.

Download dit gratis ebook in epub op harlequin.nl (download start direct)

1 comment on “Isabel Sharpe – Daten in stijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!