Jan Juffermans – Mijn hemel! Wat gebeurt er op aarde?

gratis ebook overbevolking klimaatverandering
gratis ebook overbevolking klimaatverandering
download dit ebook

In zijn gratis ebook ‘Mijn hemel! Wat gebeurt er op aarde?’ behandelt Jan Juffermans de problemen van overbevolking en overconsumptie die leiden tot overbelasting van de aarde.

Klimaatverandering is volgens de auteur het probleem niet. Ook niet het uitsterven van diersoorten en het toenemende aantal milieuvluchtelingen. Maar wat dan wel?

Bewust heeft Jan Juffermans gekozen voor een digitale uitgave van zijn boek. Hij zegt: “Dit bespaart veel papier en stelt me in staat om meer mensen te bereiken.” Het eBook bevat 48 pagina’s en kan worden gelezen op een eReader, iPhone, iPad en computerscherm.

Jan Juffermans is lid van het Platform Duurzame en Solidaire Economie, de Werkgroep Voetafdruk Nederland en Transition Town Boxtel. Hij ontving de eerste Duurzaamheidsprijs van de Gemeente Boxtel in 2005, de Ridderorde van Oranje Nassau in 2009 en stond in 2010 op de 34e plaats van De Duurzame 100 van Trouw.

Eerder publiceerde hij ook ‘Nut & Noodzaak van de Mondiale Voetafdruk: Over de mondiale gebruiksruimte, duurzaamheid en mensenrechten’ (Lemniscaat 2006), dat gratis te downloaden en te lezen is.

Download dit gratis ebook in pdf op voetafdruk.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!