Press "Enter" to skip to content

Jan Strik – Het antwoord op ANGST

download dit ebook

De emotie angst speelt een belangrijke rol in ons leven. Meestal in positieve zin, want angst is noodzakelijk om ons beslissingen te laten nemen. Maar als angst de overhand krijgt, wordt leven juist moeilijker.

In dit nieuwe boek – een verbeterde versie van Gevaar en risico: de kern van angst – beschrijft ervaringsdeskundige Jan Strik zijn ontdekkingen over angst en andere intense emoties.

Het heeft geleid tot een theorie over angst die het probleem bij de kern aanpakt. Ook de relatie met andere emoties wordt door de auteur gelegd.

Bijzondere aandacht is er voor de rol van stress, schaamte en teleurstellingen verdeeld over de achtereenvolgende hoofdstukken: depressie, burn-out, verslaving, dwang en pesten.

Het is een boek met antwoorden op je piekeren, zonder stappenplannen of oefeningen. Striks theorie is een nieuwe kijk op angst, die al voor velen succesvol is gebleken en hun leven voorgoed heeft veranderd.

Download dit gratis ebook in pdf of epub op hetantwoordopangst.nl

4 reacties

 1. diny weener diny weener

  Het is al een oud bericht, maar ik ben wel erg geinteresseerd in het e-book. De link werkt niet meer. Kan ik er op een andere manier aankomen?

  • Gratis Boek Gratis Boek

   Bedankt voor uw reactie. Ik heb het e-book even voor u opgezocht en aan bovenstaande downloadlink toegevoegd. U kunt het nu weer downloaden.

 2. Gratis Boek Gratis Boek

  Opmerking: de auteur heeft zijn boek over angst geheel herzien. Het nieuwe boek staat nu hierboven vermeld.

 3. Harm Bos Harm Bos

  Beste…..
  Graag zou ik ook dit ebook willen downloaden.
  Mvg Harm Bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!