Maarten ’t Hart – De som van misverstanden

‘Nooit zal ik het overweldigende geluksgevoel vergeten dat bezit van me nam toen ik het boekje opensloeg en las over het hondje Tippeltje dat de wijde wereld in ging.’ Zo herinnert Maarten ’t Hart zich het eerste echte boek dat hij las. In De som van misverstanden geeft ’t Hart een stuk van zijn autobiografie […]

Maarten 't Hart - De som van misverstanden gratis ebook
Download dit ebook

‘Nooit zal ik het overweldigende geluksgevoel vergeten dat bezit van me nam toen ik het boekje opensloeg en las over het hondje Tippeltje dat de wijde wereld in ging.’

Zo herinnert Maarten ’t Hart zich het eerste echte boek dat hij las. In De som van misverstanden geeft ’t Hart een stuk van zijn autobiografie aan de hand van boeken die hij ontdekte en schrijvers die hij als leermeesters onderging.

Download dit gratis ebook in pdf op dbnl.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!