Marc Kerkhofs & Mili van Veegh – Laat ons zielen opgraven

laat ons zielen opgraven gratis ebook
laat ons zielen opgraven gratis ebook
download dit ebook

Paulus, kortweg Pol, is onlangs weduwnaar geworden. Hij sluit zich op in zijn huis en wil met niemand praten. Zijn buren Nick en Jennie zijn bezorgd en proberen te achterhalen wat er aan de hand is. Gaandeweg komen de verhoudingen tussen deze mensen bloot te liggen en zien we dat het ogenschijnlijk harmonieuze huwelijk van Paulus zijn ziel begroef.

Pol is een gevoelige man die al zijn leven lang in de schaduw van zijn dominante vrouw heeft gestaan. Hij heeft nooit echt zichzelf kunnen zijn. Na haar dood is hij in een diepe rouw gedompeld. Hij voelt zich schuldig en verantwoordelijk voor haar dood.

Nick en Jennie zijn een contrastend stel. Nick is een open en vrolijke man, terwijl Jennie meer gesloten en ingetogen is. Ze zijn beiden bezorgd om Pol, maar ze benaderen hem op een verschillende manier. Nick is direct en confronterend, terwijl Jennie voorzichtig en begripvol is.

In een koortsachtig delirium droomt Pol over zijn verleden en toekomst. Hij ontmoet de meest buitenissige karakters, die hem helpen om zijn rouw te verwerken en zijn eigen weg te vinden.

Vindt Paul de bevrijding waar hij naar op zoek is en de kracht om zijn leven op te pakken? Download dit gratis boek van Marc Kerkhofs en Mili van Veegh.

Download dit gratis ebook in epub, pdf en verschillende andere formaten op smashwords.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!