Martijn Herrman – Luna uit China

luna uit china gratis ebook
luna uit china gratis ebook
download dit ebook

Martijn Herrman (1975) werd geboren in ‘s-Hertogenbosch. Na het gymnasium studeerde hij journalistiek in Tilburg en werkte hij geruime tijd als redacteur in Utrecht.

Hij vertrok voor een sabbatical naar Quetzaltenango in Guatemala en besloot vervolgens Chinees te gaan studeren in Gent. Sinds 2011 woont Herrman in Peking, waar hij werkt als narrative game designer. De auteur heeft een vrouw en een dochter, Lotus (2014).

Luna uit China is een 18-jarig Chinees meisje met een lichte huid, ronde ogen en lang, bijna-zwart haar. Een vader heeft ze niet, die rotzak is teruggegaan naar Nederland toen ze 5 jaar was.

Als haar leven op de rails lijkt, duikt iemand op met nieuws over haar vader. Die is dood en er is een erfenis. Ze hoeft er alleen maar voor naar Nederland te komen.

Wat volgt is een spannende, soms bizarre speurtocht door het land en leven van haar vader. Een nieuwe wereld vol nieuwe mogelijkheden, ontmoetingen en ontdekkingen brengt al Luna’s waarheden onherroepelijk aan het wankelen. Langzaam maar zeker ontrafelt ze wat al die tijd voor haar verborgen was.

Download dit gratis ebook in epub of pdf op martijnherrman.jouwweb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!