Mohamed Rasoel – De ondergang van Nederland

De Nederlandse cultuur wordt verdrongen door de islam. Dat zegt de schrijver van dit boek, zelf moslim. De Nederlanders zullen volgens hem een radicale koerswijziging ten opzichte van de agressieve islamitische cultuur moeten varen, willen ze hun land nog kunnen redden. De auteur beargumenteert zijn standpunt vanuit verschillende hoeken en laat aan de hand van […]

gratis ebook downloaden de ondergang van Nederland
download dit ebook

De Nederlandse cultuur wordt verdrongen door de islam. Dat zegt de schrijver van dit boek, zelf moslim. De Nederlanders zullen volgens hem een radicale koerswijziging ten opzichte van de agressieve islamitische cultuur moeten varen, willen ze hun land nog kunnen redden. De auteur beargumenteert zijn standpunt vanuit verschillende hoeken en laat aan de hand van voorbeelden zien dat het vijf voor twaalf is.

Het boek met de ondertitel ‘Land der naïeve dwazen’ is geschreven onder een pseudoniem. De werkelijke identiteit en de verblijfplaats van de schrijver blijft geheim, omdat hij bang is voor een soortgelijk lot als dat van Salman Rushdie.

Update: de download naar dit ebook is verwijderd. Een ingekorte versie van het boek is hier in te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!