Olga Hoekstra – Dodenweg

In dit eerste deel van een spannende trilogie van de Nederlandse schrijfster Olga Hoekstra wordt rechercheur DeLohr op een zaak van twee auto-ongelukken geplaatst. De zaak raakte hem persoonlijk, omdat het hem aan zijn eigen verschrikkelijke verleden doet denken. Als de ongelukken helemaal geen ongelukken blijken te zijn, moet DeLohr de confrontatie aan. Hij loopt […]

Download gratis Dodenweg van Olga Hoekstra
download dit ebook

In dit eerste deel van een spannende trilogie van de Nederlandse schrijfster Olga Hoekstra wordt rechercheur DeLohr op een zaak van twee auto-ongelukken geplaatst. De zaak raakte hem persoonlijk, omdat het hem aan zijn eigen verschrikkelijke verleden doet denken. Als de ongelukken helemaal geen ongelukken blijken te zijn, moet DeLohr de confrontatie aan. Hij loopt het risico alles te verliezen.

Tegelijkertijd volgen we het verhaal van Fleur, een onervaren verslaggeefster en dochter van een beruchte advocaat. Ze is vastbesloten een primeur te scoren om zich te bewijzen. Maar als haar pad dat van rechercheur DeLohr kruist, heeft dat grotere gevolgen voor haar carrière dan ze ooit had kunnen vermoeden.

‘Het boek leest als een trein en het verhaal houdt de lezer van begin tot eind in de ban’ – NBD Biblion

Download dit gratis ebook via iBooks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!