Recreatieschap Drenthe – Ondek Drenthe vanaf het water

Meer weten over varen in de mooie provincie Drenthe? De provincie heeft een uitgebreid stelsel van kanalen. Elk van deze kanalen heeft een fascinerende geschiedenis. Het mooiste van Drenthe is aan of bij deze waterwegen te vinden. Weidse natuur, oeroude hunebedden, bijzondere dorpen en gebouwen. Ontdek Drenthe vanaf het water is een serie ebooks over watersport en varen. […]

Drenthe vanaf het water - gratis ebooks over watersport
download deze ebooks

Meer weten over varen in de mooie provincie Drenthe? De provincie heeft een uitgebreid stelsel van kanalen. Elk van deze kanalen heeft een fascinerende geschiedenis. Het mooiste van Drenthe is aan of bij deze waterwegen te vinden. Weidse natuur, oeroude hunebedden, bijzondere dorpen en gebouwen.

Ontdek Drenthe vanaf het water is een serie ebooks over watersport en varen. Er staan fietsroutes langs en in de buurt van het water in. Iedere route volgt het systeem van fietsknooppunten. De gratis te downloaden ebooks zijn speciaal ontworpen voor het gebruik op een tablet.

Voor Android-toestellen moet je de Kobo-app installeren om het ebook te kunnen gebruiken. Deze app kun je downloaden via de Google Play Store.

Download deze gratis ebooks in pdf of epub op drenthe.nl/ebooks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!