Rineke Dijkinga – Weetjes over (h)eerlijk eten

gratis ebook weetjes over (h)eerlijk eten
gratis ebook weetjes over (h)eerlijk eten
download dit ebook

Ontdek de kracht van (h)eerlijk eten met het naslagwerk ‘Weetjes over (h)eerlijk eten’ met de ondertitel Voeding, ons vergeten medicijn. Dit gratis boek van 131 pagina’s zit boordevol waardevolle informatie, recepten en handige weetjes, zodat je bewust aan de slag kunt gaan met je gezondheid.

De auteur heeft de afgelopen jaren duizenden enthousiaste reacties ontvangen van mensen die zich aanzienlijk beter zijn gaan voelen door eerlijk, onbewerkt voedsel. Steeds meer mensen beseffen dat het belangrijk is om actief met hun gezondheid bezig te zijn voordat ze ziek worden. Ze realiseren zich dat medicijnen niet de enige oplossing zijn, maar dat voeding en levensstijl ook een grote invloed hebben. Hierdoor groeit de vraag naar informatie op dit gebied. Dit ‘weetjesboek’ voorziet graag in die behoefte. Het vormt niet alleen een waardevolle aanvulling op de serie ‘Weten van (h)eerlijk eten’, maar ook op het boek ‘Alles draait om je hormonen’.

Er zijn nog meer redenen waarom dit boek een must-have is. Achterin de boeken van de auteur vind je verschillende naslagtabellen die van onschatbare waarde zijn als je serieus met je gezondheid aan de slag wilt. Het voelde niet prettig dat men alle boeken moest aanschaffen om toegang te krijgen tot de bijlagen en tabellen. Daarom zijn deze nu opgenomen in de bijlagen van dit boek. Dit maakt het een handige en complete gids.

Daarnaast is het boek bedoeld als extra informatiebron voor mensen die nooit echt bezig zijn geweest met gezonde voeding. Het kan moeilijk te begrijpen zijn dat in een land als Nederland, waar voedsel overvloedig aanwezig is, niet alle voeding optimaal is en zelfs kan bijdragen aan verschillende (hormonale) klachten. In dit boek wordt uitgelegd waarom ‘eten’ niet hetzelfde is als ‘voeding’ en hoe voeding daadwerkelijk een essentiële rol kan spelen in het bevorderen van je gezondheid. Het is een kwestie van kennis en bewuste keuzes maken.

Ook voor de ervaren koks en keukenprinsen en -prinsessen biedt dit boek veel waarde. Wellicht ben je al creatief in de keuken en kook je zonder pakjes en zakjes, maar wil je graag de achtergronden begrijpen. Dit boek voorziet ruimschoots in die behoefte.

En tot slot, als je verward raakt door alle tegenstrijdige informatie over wat wel en niet gezond is, dan wil dit boek je graag helpen. Het kan soms lastig zijn om door de bomen het bos nog te zien, gezien het groeiende aantal boeken over gezondheid en gezonde voeding. Met dit boek fungeert de Rineke Dijkinga als jouw wegwijzer. Ze pretendeert niet de absolute waarheid te kennen, maar ze benoem

t de positieve en negatieve aspecten van voedingsstoffen, evenals de achtergronden van verschillende klachten. Net zoals elk mens zowel positieve als negatieve eigenschappen heeft, geldt dat ook voor voedingsmiddelen. Het oude gezegde van de oude geneesheren blijft van toepassing: ‘Alles is gif en niets is gif, de dosis bepaalt!’

Met ‘Weetjes over (h)eerlijk eten’ heb je een waardevolle bron van kennis in handen. Of je nu op zoek bent naar informatie over gezonde voeding, naslagtabellen wilt raadplegen, meer inzicht wilt krijgen in de achtergronden van gezondheidsklachten, of simpelweg duidelijkheid wilt in de wirwar van informatie over voeding, dit boek biedt het allemaal.

Dus, laat je meenemen op een ontdekkingsreis door de wereld van (h)eerlijk eten. Leer hoe je bewuste keuzes kunt maken voor je gezondheid, begrijp waarom voeding een sleutelrol speelt en ontdek hoe je de positieve effecten van eerlijk, onbewerkt voedsel kunt ervaren. Of je nu een beginner bent op het gebied van gezonde voeding of een doorgewinterde kok, ‘Weetjes over (h)eerlijk eten’ is een waardevolle toevoeging aan je boekenplank.

Download nu gratis dit naslagwerk en neem de controle over je gezondheid in eigen handen.

Download dit gratis ebook in pdf op rinekedijkinga.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!