Robyn Engelen – diverse verhalen

Robyn Engelen schreef diverse verhalen die nu gratis in pdf te downloaden zijn op robynengelen.nl EilandEen eiland. De zee. Weerbarstige eilandbewoners voor wie geen buitenwereld bestaat. Een jonge vrouw die verstrikt raakt in wind, duinen en ten slotte de zee.ZondagIn het water ligt een man. Ik sjor hem eruit en sjouw hem de trap op […]

Robyn Engelen - Diverse verhalen
download dit ebook

Robyn Engelen schreef diverse verhalen die nu gratis in pdf te downloaden zijn op robynengelen.nl

Eiland
Een eiland. De zee. Weerbarstige eilandbewoners voor wie geen buitenwereld bestaat. Een jonge vrouw die verstrikt raakt in wind, duinen en ten slotte de zee.
Zondag
In het water ligt een man. Ik sjor hem eruit en sjouw hem de trap op naar mijn appartement. Pas later vraag ik me af waarom. Als het al te laat is. Als ik al weet wie de man is, maar het niet wil weten.
Kinderen
“Attention les enfants” – Pas op voor de kinderen. Maar dat je dat zo letterlijk moet nemen, vermoed je niet.
De masseur
Al die lichamen die door mijn handen gaan. Grote en kleine lichamen, dikke en dunne, oude en jonge. Vetrollen, puisten, slappe huid, botten, beharing. Ik haat ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!