Sanne Hillemans – Voor altijd twintig

‘Daar sta ik. Midden op de rails, wachtend tot de trein me zal raken. Hoewel het allemaal vrij snel gebeurt, voelt het alsof ik al een eeuwigheid op het spoor toe sta te kijken hoe de gele vlek nadert. De verblindende lichten van de grote koplampen komen recht op me af en ik kijk ernaar. […]

download gratis voor altijd twintig
download dit ebook

‘Daar sta ik. Midden op de rails, wachtend tot de trein me zal raken. Hoewel het allemaal vrij snel gebeurt, voelt het alsof ik al een eeuwigheid op het spoor toe sta te kijken hoe de gele vlek nadert. De verblindende lichten van de grote koplampen komen recht op me af en ik kijk ernaar. Als je dood bent, heb je geen zicht nodig. Ik weiger te knipperen en voel mijn ogen branden.’

Als Julia van 20 haar dode tweelingbroer in zijn slaapkamer vindt, stort haar wereld in. Ze heeft zijn zelfdoding niet zien aankomen. In haar zoektocht naar een verklaring belandt ze op het spoor en staart in de lampen van de aanstormende trein. Dan ziet ze een jongen die eveneens een einde aan zijn leven wil maken. Ze ziet af van een eigengekozen dood en zoekt samen met de jongen verder. Hoe komen alle puzzelstukjes van dit drama op zijn plek terecht?

Sanne Hillemans biedt haar debuut Voor altijd twintig geheel gratis aan via haar website. Ze vraagt hiervoor alleen je e-mailadres, zodat ze je af en toe een update over haar schrijfwerk kan sturen. Die thema’s die in haar verhalen naar voren komen zijn volgens haar eigen zeggen trauma en liefde. Met haar opleiding psychologie heeft ze inzicht gekregen in het handelen van de mens. Haar opleiding bedrijfskunde gaf haar de vaardigheden om haar eigen bedrijf Sunny Hill Books te beginnen.

Download dit gratis ebook in pdf via sannehillemans.com (je ontvangt het boek na aanmelding met je e-mailadres)

1 comment on “Sanne Hillemans – Voor altijd twintig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!