Sophie Kinsella – Ken je me nog?

Gratis een Sophie Kinsella ebook lezen? Dat kan nu weer! In dit gratis ebook voor Kinsella-fans ontwaakt Lexi met geheugenverlies in het ziekenhuis. Ze is nu achtentwintig, directeur van beroep en getrouwd met een knappe miljonair die wat vreemde eigenschappen heeft. En dan blijkt er ook nog Jon te zijn, die claimt haar minnaar te […]

gratis downloaden ken je me nog - sophie kinsella
download dit ebook

Gratis een Sophie Kinsella ebook lezen? Dat kan nu weer!

In dit gratis ebook voor Kinsella-fans ontwaakt Lexi met geheugenverlies in het ziekenhuis. Ze is nu achtentwintig, directeur van beroep en getrouwd met een knappe miljonair die wat vreemde eigenschappen heeft. En dan blijkt er ook nog Jon te zijn, die claimt haar minnaar te zijn. Wat is er toch allemaal aan de hand? Krijgt Lexi ooit haar geheugen nog terug? Wat hebben de mannen voor haar in petto?

Zoals alle boeken van Sophie Kinsella is ook dit gratis ebook een echt vrouwenboek dat lekker wegleest. Vergeet niet om je op onze gratis ebook-nieuwsbrief te abonneren. Dat kan door op de gele Abonneer-knop hierboven te klikken en je e-mailadres in te vullen. Dan blijf je op de hoogte van nieuwe gratis ebooks die we toevoegen. Geen spam, alleen gratis de leukste ebooks voor jou!

Download dit gratis ebook in pdf op gratispdf.nl (download start direct)

1 comment on “Sophie Kinsella – Ken je me nog?

  1. als ik een download tracht te starten, krijg ik een melding dat de site niet veilig is. Ik zou graag de mobi’s van Sophy Kinsella, Hoe dan?

    MVG,

    elsje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!