Stefan Tetelepta – Kismet

De 29-jarige Moira Singer kent de liefde alleen maar uit speelfilms en liedjes, lekker veilig en op afstand. Dan ontmoet ze de 34-jarige Finn tijdens een feest, die haar laat denken met haar hart. Tijdens de 48 uur die volgen voelt het steeds meer alsof ze zijn voorbestemd. Kismet noemt Finn het. Maar hoe kan het […]

gratis downloaden - kismet
download dit ebook

De 29-jarige Moira Singer kent de liefde alleen maar uit speelfilms en liedjes, lekker veilig en op afstand. Dan ontmoet ze de 34-jarige Finn tijdens een feest, die haar laat denken met haar hart. Tijdens de 48 uur die volgen voelt het steeds meer alsof ze zijn voorbestemd. Kismet noemt Finn het. Maar hoe kan het dat hij al zo veel over haar weet? En verschuilt hij zich niet ergens achter?

Moira beseft zich dat ze wel moet blijven nadenken.

Kismet is het debuut van freelance journalist Stefan Tetelepta, waar hij twee jaar aan heeft gewerkt. Naar eigen zeggen is het roman over liefde, lotsbestemming en loslaten.

Download dit ebook gratis op stefanschrijft.nl (let op!: je moet je inschrijven met je e-mailadres om het ebook gratis te ontvangen)

2 comments on “Stefan Tetelepta – Kismet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!