Ton van Steen – Classic Rock

download dit ebook

Ton van Steen is een geboren Hagenees die sinds zijn 13de verhalen en romans, schrijft, waarvan een groot deel hier op Gratis-Boek.nl te downloaden is.

Het nieuwste gratis boek van Ton van Steen – Classic Rock – is een roman.

Jacco (26) en Sven (25) zijn twee broers die sterk van elkaar verschillen. Jacco houdt bijvoorbeeld van popmuziek en speelt gitaar in de band Purple Iris, terwijl zijn broer de voorkeur geeft aan klassieke muziek en violist is.

Esmee, Jacco’s vriendin, komt met het idee om de rockklassieker Child in Time te laten uitvoeren door Purple Iris en een klassiek orkest met jeugdige, dus ook pop-minded leden. Via Ruud, de manager van Purple Iris, komen ze in contact met het Filharmonisch Orkest van Morgen, waarvan Sven, die Jacco al een tijd niet heeft gezien, de leider blijkt te zijn.Ondanks hun verschillen, besluiten de broers de uitdaging aan te gaan en met band en orkest te gaan repeteren voor de nieuwe uitvoering van Child in Time.

Jacco heeft een gitaarleerling, Dex, die een eigen vlogkanaal heeft en graag popmuzikant wil worden. Onder de naam Infloe Wenser maakt hij vlogs met onder meer straatinterviews en challenges en over allerlei onderwerpen, zoals de relaties van bepaalde historische personen met jongens. Dex verdient geld met criminele activiteiten, onder andere door zijn medewerking aan de ontvoering van een bekende politicus die Pinokkio wordt genoemd, door de groepering De Echte Waarheid.

De grote vraag is of het project van Esmee, Jacco en Sven nog wel door kan gaan vanwege de coronamaatregelen. Als Dex stopt met werken voor zijn criminele opdrachtgevers, loopt zijn leven gevaar. Juist dan vraagt Jacco hem of hij kan invallen voor de zanger van Purple Iris, die thuis in quarantaine zit en dus de zangpartij van Child in Time niet kan doen.

Download dit gratis ebook in rtf op gratis-boek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!