Wiebe Post – In Concert

download dit ebook

In Concert is een autobiografie van Wiebe Post (1964), waarin we het leven van de auteur vanaf zijn vroege jeugd tot aan het heden volgen, met daarin als Leitmotiv het bijwonen van concerten en het ervaren van muziek. Met vele boeiende anekdotes, levendige beschrijvingen en een ongewone nuchterheid onthult de auteur ons hoe zijn grootste passie, muziek, richting heeft gegeven aan zijn leven en een stempel heeft gedrukt op zijn identiteit.

De auteur laat ons in zijn verhaal duidelijk maken dat muziek beluisteren en concerten bijwonen veel meer is dat zomaar een aardigheid, maar een echte manier van leven. Het accent zal in het boek voornamelijk komen te liggen op hardrock- en metalmuziek, hoewel we zullen zien dat naarmate de auteur ouder wordt, hij ook meer open komt te staan voor andere muziekstijlen.

Helaas kreeg de auteur begin jaren 90 ook te maken met een schizo-affectieve stoornis, hetgeen een grote impact heeft op zijn leven. In het tweede gedeelte van het verhaal beschrijft de auteur hoe hij ondanks zijn ziekte nog steeds in staat is van het beluisteren van muziek en het bijwonen van concerten zijn manier van leven te maken en om te gaan met de wat minder leuke aspecten van het leven. Het verhaal is vol passie verteld en is zeer herkenbaar voor iedereen voor wie muziek een zo bepalende factor in het leven is.

Download dit gratis ebook in pdf op gratis-boek.nl

3 comments on “Wiebe Post – In Concert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!