Willem Razenberg – Ik wil iets anders, iets nieuws

download dit ebook

Hoe kan ik mijn denken, voelen en doen beter op elkaar afstemmen? Hoe ziet mijn persoonlijke stijl eruit? En hoe leer ik omgaan met de verschillende menstypen?

In Ik wil iets anders, iets nieuws vind je antwoorden op deze vragen. In dit zelfhulpboek neemt de schrijver je mee op reis naar de belemmeringen en mogelijkheden die je hebt in je relatie met andere mensen.

Hiervoor gebruikt de auteur het systeem Complementair Afstemmen. Net als bij 2 complementaire kleuren die elkaar tegenpolen zijn, kun je iets nieuws laten ontstaan en zo op een andere manier omgaan met gedachten, gevoelens en activiteiten.

Download dit gratis ebook in epub op razenberg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!