Adriaan van Garde – Gerecyclede verhalen

Deze verhalenbundel met 5 SF verhalen van Adriaan van Garde bevat de volgende verhalen: 1. De Anomalie: Een ontmoeting met robots die religieus zijn.dit verhaal was een inzending voor de Fantasie Strijd Brugge 2011.2. Echte Mannen: Hoe ver kun je ontsporen als je standaard alleen nog maar seks hebt met robots? Oorspronkelijk bedoeld voor Pure […]

Adriaan van Garde - Gerecyclede verhalen
download dit ebook

Deze verhalenbundel met 5 SF verhalen van Adriaan van Garde bevat de volgende verhalen:

1. De Anomalie: Een ontmoeting met robots die religieus zijn.dit verhaal was een inzending voor de Fantasie Strijd Brugge 2011.
2. Echte Mannen: Hoe ver kun je ontsporen als je standaard alleen nog maar seks hebt met robots? Oorspronkelijk bedoeld voor Pure Fantasy 18+, maar was helaas niet op tijd klaar (als je porno verwacht, loop je het risico van teleurstelling :)).
3. Geluk Bij Een Ongeluk: De grootste rampen in de geschiedenis zijn moeilijk te bevatten. Ingezonden voor Pure Fantasy.
4. Het Water Van De Maan: Is het water dat NASA in krater Cabeus op de maan vond wel van natuurlijke oorsprong?
5. De Hondjes Van Etretat: Zijn we zulke zieligehondensnotteraars geworden dat het leed van de medemens ons niet meer raakt? Inzending voor de Woordenstroom wedstrijd.

Download dit gratis ebook in epub, pdf of mobi op smashwords.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!