Anne van Doorn – De brieven die onheil spelden

Anne van Doorn heeft een nieuwe detective geschreven, die gratis te downloaden is door iedereen die zich voor de nieuwsbrief van de uitgever inschrijft. Het gratis ebook heet ‘De brieven die onheil spelden’. In deze gratis detective vertelt Robbie Corbijn over een moordzaak die speelde toen hij bij de politie werkte. De zaak ging over […]

gratis downloaden de brieven die onheil spelden
download dit ebook

Anne van Doorn heeft een nieuwe detective geschreven, die gratis te downloaden is door iedereen die zich voor de nieuwsbrief van de uitgever inschrijft. Het gratis ebook heet ‘De brieven die onheil spelden’.

In deze gratis detective vertelt Robbie Corbijn over een moordzaak die speelde toen hij bij de politie werkte. De zaak ging over een vermoorde fruitboer. Zijn weduwe vond een maand later dreigbrieven die waren geschreven door het zwarte schaap van de familie, de halfbroer van haar man. Toch bleek die halfbroer een goed alibi te hebben.

Robbie Corbijn heeft nu een eigen recherchebureau, gespecialiseerd in onopgeloste politieonderzoeken.

Eerder publiceerde de schrijver ‘De dichter die zichzelf opsloot‘.

Download dit ebook gratis op e-pulp.nl (let op!: je moet je inschrijven met je e-mailadres om het ebook gratis te ontvangen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!