Anne van Doorn – De dichter die zichzelf opsloot

Uitgeverij E-Pulp Publishers stelt het e-book ‘De dichter die zichzelf opsloot’ gratis beschikbaar. Dit verhaal van auteur Anne van Doorn speelt zich af op de Veluwe en is het eerste verhaal in een serie over het detectivebureau Research & Discover. In ‘De dichter die zichzelf opsloot’ volgen we Cornelis Meijer. Hij twijfelt aan de zelfdoding […]

download gratis de dichter die zichzelf opsloot anne van doorn
download dit ebook

Uitgeverij E-Pulp Publishers stelt het e-book ‘De dichter die zichzelf opsloot’ gratis beschikbaar. Dit verhaal van auteur Anne van Doorn speelt zich af op de Veluwe en is het eerste verhaal in een serie over het detectivebureau Research & Discover.

In ‘De dichter die zichzelf opsloot’ volgen we Cornelis Meijer. Hij twijfelt aan de zelfdoding van zijn vader. Volgens de politie heeft de vader, die dichter was, zich in het tuinhuisje opgesloten om zichzelf door het hoofd te schieten. Meijer schakelt het detectivebureau in, waarna de privédetectives Corbijn en De Jong in Epe onderzoek komen doen. Al gauw zijn er twijfels aan de overhaaste conclusies van de politie…

Dit ebook, dat later ook als papieren editie zal uitkomen, kun je gratis downloaden door je aan te melden voor de nieuwsbrief van E-Pulp Publishers.

Download dit ebook gratis op e-pulp.nl (let op!: je moet je inschrijven met je e-mailadres om het ebook gratis te ontvangen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!