Dolf Verrroen – Als oorlog echt is

Veel kinderen hebben Dolf Verroen al gevraagd: ‘Schrijf nou eens over de oorlog.’ Dolf: ‘Ik weet zelf niet waarom ik het niet eerder heb gedaan, maar plotseling kon ik het. Alles wat ik nog wist heb ik opgeschreven. Over spannende huiszoekingen, enge bombardementen, onderduikers en mensen die werden opgepakt en vermoord.’ Als oorlog echt is, […]

Dolf Verroen  - Als Ooorlog echt is
download dit ebook

Veel kinderen hebben Dolf Verroen al gevraagd: ‘Schrijf nou eens over de oorlog.’

Dolf: ‘Ik weet zelf niet waarom ik het niet eerder heb gedaan, maar plotseling kon ik het. Alles wat ik nog wist heb ik opgeschreven. Over spannende huiszoekingen, enge bombardementen, onderduikers en mensen die werden opgepakt en vermoord.’

Als oorlog echt is, wordt het erger dan een film. Want het overkomt jouzelf en de mensen om je heen.

Download dit gratis ebook in pdf op dbnl.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!