Hendrik Oude Nijhuis & Björn Kijl – Leer beleggen als Warren Buffett

download dit ebook

Het gratis beschikbaar gestelde ebook “Het Warren Buffett Leer beleggen als Warren Buffett – Zijn beleggingsstrategie in theorie & praktijk behandelt de investeringsfilosofie en beleggingsstrategieën van Warren Buffett. De hoogbejaarde multimiljonair die algemeen wordt beschouwd als de beste belegger aller tijden.

Buffett (30 augustus 1930) begon op elfjarige leeftijd met $ 100 en bouwde een persoonlijk vermogen op van tientallen miljarden dollars. Om precies te zijn 114 miljard dollar in 2023. Ondanks zijn succes hecht hij zelf weinig waarde aan geld.

Het boek legt op begrijpelijke wijze de beste elementen van de verschillende beleggingsstrategieën uit en is daarom waardevol voor iedereen die geïnteresseerd is in beleggen, ongeacht hun niveau van kennis.

Het laatste deel van het boek is technischer van aard en bevat grafieken en citaten die dieper ingaan op Buffett’s investeringsfilosofie en beleggingsstrategieën. Hierin wordt onder andere besproken hoe Buffett solide ondernemingen selecteert en zich niet laat verleiden tot het beleggen in bedrijven die hij niet begrijpt.

Kortom, dit ebook over beleggen biedt waardevolle inzichten voor iedereen die geïnteresseerd is in beleggen en wil leren van de beste belegger aller tijden.

Download dit gratis ebook in pdf op beterinbeleggen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!