Joost van de Goor – Andreas

Twee zestigers ontmoeten elkaar als vreemden aan de stamtafel van een kroeg. Een van hen heet Alexander en hij is een romanschrijver in crisis. Al maanden heeft hij geen goede ideeën meer voor zijn volgende boek. De ander heet Andreas en is een eigenzinnig musicus. Hij wil zijn levensverhaal aan iemand kwijt. Wat volgt is […]

download gratis roman andreas
download dit ebook

Twee zestigers ontmoeten elkaar als vreemden aan de stamtafel van een kroeg. Een van hen heet Alexander en hij is een romanschrijver in crisis. Al maanden heeft hij geen goede ideeën meer voor zijn volgende boek. De ander heet Andreas en is een eigenzinnig musicus. Hij wil zijn levensverhaal aan iemand kwijt. Wat volgt is een lange avond die de mannen pratend met elkaar doorbrengen.

Deze gratis roman vertelt het verhaal van jeugdige ambitie, van ouder worden, van de dood en het geloof in God. Maar het gaat ook over Laura, de vrouw die in Andreas’ leven de hoofdrol speelt. De geschiedenis begint in zijn kindertijd in de jaren 50 en langzaam ontvouwen zich de herinneringen. Het beeld komt naar voren van de zoekende mens in een wereld die steeds verandert.

Download dit gratis ebook in epub op joostvandegoor.nl
Lees ook gratis Jasper van Joost van de Goor
Lees ook gratis Hugo van Joost van de Goor

1 comment on “Joost van de Goor – Andreas

  1. Ik heb al meerdere boeken van Joost van de Goor gelezen en ben blij dat ik weer een boek van hem heb kunnen downloaden. Bedankt Joost, ik ben er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!