Koen Snoek – Leer alle beginnersakkoorden

Net begonnen met gitaar spelen? Speciaal voor de beginnende gitarist staan in dit ebook alle gitaarakkoorden waarmee je zult starten. Er staat ook duidelijk in welke vingers je op welke snaren moet zetten om het desbetreffende akkoord te vormen. Ook is het zeer handig om uit te printen, in een ordner te bundelen en als […]

Koen Snoek - Leer alle beginnersakkoorden gratis ebook
Download dit ebook

Net begonnen met gitaar spelen? Speciaal voor de beginnende gitarist staan in dit ebook alle gitaarakkoorden waarmee je zult starten. Er staat ook duidelijk in welke vingers je op welke snaren moet zetten om het desbetreffende akkoord te vormen. Ook is het zeer handig om uit te printen, in een ordner te bundelen en als naslagwerk te gebruiken. Het geheel is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgezet.

Download dit gratis ebook in pdf op gitaarlesvankoen.nl

2 comments on “Koen Snoek – Leer alle beginnersakkoorden

    1. Hartelijk dank voor uw reactie. De aanbieder van het ebook heeft ervoor gekozen het ebook alleen in ruil voor een bericht beschikbaar te stellen. Wat u wellicht kunt doen is iemand in uw nabije omgeving, die wel toegang heeft tot hyves, facebook of twitter, vragen het ebook voor u te downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!