Patrick Roozemond – Start vanuit je hart

Voor jezelf beginnen ? Starten als ZZP’er ? Start vanuit je hart: De helderheid van je eigen motivatie is de brandstof van je succes. Doe je wat je te doen hebt? Ben je trouw aan je passie en je talent? Weet je waar je voor staat of volg je een illusie? Starten vanuit je hart […]

download dit ebook

Voor jezelf beginnen ? Starten als ZZP’er ? Start vanuit je hart: De helderheid van je eigen motivatie is de brandstof van je succes. Doe je wat je te doen hebt? Ben je trouw aan je passie en je talent? Weet je waar je voor staat of volg je een illusie? Starten vanuit je hart vergroot niet alleen de kans op financieel succes, maar geeft vooral een diepe vervulling en zorgt ervoor dat we als mens goed uit de verf komen.

Download dit gratis ebook in pdf op devoorde.nl

3 comments on “Patrick Roozemond – Start vanuit je hart

  1. Ik volgde ooit bij Patrick de cursus Start vanuit je hart. Ik heette toen nog Miep en zou een bloeiend bedrijf maken voor intimiteit en inspiratie. Dat is niet gelukt, om daar mijn brood mee te verdienen. MAAR… 10 jaar later heet ik Maria, mijn boek ‘Handboek voor klein geluk’ ligt sinds 2 jaar in de winkel en krijgt deze zomer de 5e druk!! Alles wat ik toen geleerd heb van jou, heb ik toegepast. HET WERKT! Vooral het fenomeen tussenklanten, haha. Patrick, geef me je adres dan stuur ik je het boek toe. Deze link van jouw E-book deel ik grif uit aan wie ik maar kan. Lieve groet, Maria

  2. Is het boek ‘start vanuit je hart’ nog ergens in hardcopy verkrijgbaar? Zo ja, dan houd ik mij aanbevolen.

    Zou graag het boek willen lezen … vooral ik nu gekozen heb voor ondernemerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!