Paulo Coelho – Diverse titels

Het downloaden van ebooks via torrent sites is vaak illegaal. Bij uitzondering maken we hier melding van legaal te downloaden ebooks van Paulo Coelho via torrent sites. Paulo Coelho roept namelijk op om zijn boeken zo veel mogelijk te delen. Op zijn eigen blog kun je bijvoorbeeld Brida als gratis luisterboek (Engelstalig) dowloaden. Letterlijk schrijft […]

Paul Coelho ebooks
Paul Coelho (foto: Wikimedia)

Het downloaden van ebooks via torrent sites is vaak illegaal. Bij uitzondering maken we hier melding van legaal te downloaden ebooks van Paulo Coelho via torrent sites. Paulo Coelho roept namelijk op om zijn boeken zo veel mogelijk te delen. Op zijn eigen blog kun je bijvoorbeeld Brida als gratis luisterboek (Engelstalig) dowloaden.

Letterlijk schrijft Coelho op zijn blog: “We moeten de controle op het internet bevechten. Alle schrijvers willen gelezen worden, of het nu via een krant, via een blog, op een pamflet of zelfs op de muur is. Hoe vaker je een liedje op de radio hoort, hoe eerder we de cd of het liedje willen kopen. Hetzelfde geld voor literatuur. Hoe meer mensen een boek online delen, hoe beter. Als mensen het begin van het boek mooi vinden dan is er meer kans dat ze het boek de volgende dag kopen.”

Zoek hieronder op Paulo Coelho, voeg de titel toe en het formaat wat je wenst en eventueel torrent als zoekwoord (als je bekend bent met downloaden van torrents) en downloaden maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!