Willem Mulder – Fout geld

download dit ebook

De protagonist van deze spannende detective heeft het gevoel alsof de grond onder hem is weggezakt wanneer hij ontdekt dat zijn creditcard is gekraakt en er opeens zes miljoen euro op zijn bankrekening staat. De onverwachte rijkdom blijkt echter niet alleen maar goed nieuws te zijn, want voordat hij het weet staat de FIOD bij hem op de stoep en eist een verklaring die hij simpelweg niet kan geven. Het gevolg is dat zijn leven volledig op zijn kop komt te staan.

Tot overmaat van ramp wordt hij achtervolgd door een gevaarlijke groep criminelen, waaronder de maffia, corrupte politieagenten en koelbloedige huurlingen. Hun enige doel is om hem op te jagen en uit te schakelen, ongeacht wat daarvoor nodig is. Het is een angstaanjagende situatie, die al snel tot een bloederig spoor van lijken leidt.

Gelukkig is er een sprankje hoop voor de hoofdpersoon wanneer hij hulp krijgt van inspecteur Opdam, een doorgewinterde politieagent met jarenlange ervaring, zijn bloedmooie assistente Sofie en een zeer bekwame computernerd. Samen proberen ze de situatie te begrijpen en een manier te vinden om de hoofdpersoon te redden van de ondergang.

Dit spannende verhaal van schrijver Willem Mulder is nu gratis te downloaden via kobo.com.

Download dit gratis ebook in epub op kobo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!