Ebbo Westerhof – Nu en dan de weg kwijt

Inge en Ebbo, allebei geboren en getogen in Nederland, geven hun expatbestaan op om vanaf hun laatste locatie in Tanzania een 15 maanden durende reis met auto en tent door het oosten en zuiden van Sub-Sahara-Afrika te maken. Van het begin af aan word je als medepassagier op sleeptouw ge­nomen en deel je mee in […]

download gratis epub Nu en dan de weg kwijt reisverhaal
download dit ebook

Inge en Ebbo, allebei geboren en getogen in Nederland, geven hun expatbestaan op om vanaf hun laatste locatie in Tanzania een 15 maanden durende reis met auto en tent door het oosten en zuiden van Sub-Sahara-Afrika te maken.

Van het begin af aan word je als medepassagier op sleeptouw ge­nomen en deel je mee in alle kampeertaferelen, autoperikelen, grensovergangen, ziekteverschijnselen, menselijke-en dierlijke ontmoetingen en krijg je inzicht in het vermeend besef van de eigen gedachtengang waar de schrijver continue mee om de oren geslagen wordt.

Via Tanzania leidt de reis door Zambia, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika, Mozambique (zuid), Zimbabwe, Mozambique (noord), Malawi, wederom Tanzania, dan door naar Rwanda, Oeganda, en Kenia om tenslotte weer in Tanzania terug te keren alwaar de reis met veel bombarie eindigt.

Van de schrijver Ebbo Westerhof hebben we toestemming om dit uitgebreide reisverhaal van 971 pagina’s op Gratis-Boek.nl aan te bieden.

Download dit gratis ebook in epub op gratis-boek.nl

1 comment on “Ebbo Westerhof – Nu en dan de weg kwijt

  1. een heel goede schrijver. geen literaire pretentie maar zeer leuk en vaardig geschreven reisboek. Een beetje veel taalfoutjes ( d-t ) maar je kan daar overheen lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x
Vind je gratis ebooks leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten!